Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
Accommodation in Evritania
Αρχική Ελλάδα Στερεά Ελλάδα Ευρυτανία Αφιερώματα
Επιλέξτε στον χάρτη,
την περιοχή που σας ενδιαφέρει

 
Χωριά της Ευρυτανίας

Αγιος Ανδρέας: Είναι ένα μικρό χωριό με 51 κατοίκους και υψόμετρο 1000μ. Απέχει από το Καρπενήσι 8 χλμ. και διαθέτει πλήθος φυσικά αξιοθέατα όπως η Αστραπόβρυση και το Νεράκι όπου θα μπορούσατε να κάνετε μικρές εκδρομές.

Αγία Βλαχέρνα: Έχει 90 κατοίκους και απέχει 33 χλμ από το Καρπενήσι. Βρίσκεται σε υψόμετρο 550μ. και υπάρχουν σ' αυτό ερείπια αρχαίου κάστρου.

Αγιος Δημήτριος: Ένα μικρό χωριουδάκι, με 86 κατοίκους, στην Κεντρική Ευρυτανία, στα βουνά των Αγράφων, 57 χλμ από το Καρπενήσι. Έχει υψόμ. 890μ. και η διαδρομή προς αυτό είναι εξαίσια, ανάμεσα σε πανύψηλα βράχια και δυσθεώρητους γκρεμούς. Οι κάτοικοί του ασχολούνται με την κτηνοτροφία.

Αγία Τριάδα: Βρίσκεται στους βόρειους πρόποδες του Βελουχιού, σε υψόμετρο800μ. και απέχει 35 χλμ από το Καρπενήσι. Είναι εκπληκτική τοποθεσία για εκδρομή, με πολλές εκκλησιές (Αγ.Τριάδα, 1850), σημαντική βιβλιοθήκη και άλλα αξιοθέατα. Καστανοπαραγωγός περιοχή, με 366 κατοίκους, είναι από τα λίγα ζωντανά χωριά στα ανατολικά του νομού.

Αγιος Νικόλαος
: Μόνο 7 χλιμ από το Καρπενήσι, αριστερά στο δρόμο καθώς ερχόμαστε από Λαμία. Έχει υψόμετρο 1020 μ. και 476 κατοίκους. Αξιοποιημένο χωριό, το μεγαλύτερο μέρος του Χειμώνα σκεπασμένο από τα χιόνια

Αγιος Χαράλαμπος
: Χωμένο μες το πράσινο, σε υψόμετρο 900μ και με 194 κατοίκους αυτό το μικρό χωριουδάκι απέχει 31 χλμ από το Καρπενήσι. Στο χωριό γίνεται πανηγύρι στις 10 Φεβρουαρίου, φωτεινή εξαίρεση, αφού σχεδόν όλα τα άλλα χωριά πανηγυρίζουν το καλοκαίρι.

Αγραφα: Είναι το ομώνυμο με μια μεγάλη περιοχή χωριό και βρίσκεται σε υψόμετρο 880μ και 1060 κατοίκους. Απέχει 91 χλμ από την πρωτεύουσα του νομού και διαθέτει πλήθος ιστορικά αξιοθέατα, αφού τα Αγραφα είναι το πιο πολυτραγουδισμένο χωριό της Ρούμελης. Μια επίσκεψη στις «Νιάλες», τα ορεινά βλαχολίβαδα του χωριού, θα σας δώσει την αίσθηση ότι πραγματικά κατακτήσατε έναν «ψηλό» στόχο και θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για την πορεία του εμφυλίου, αφού εδώ δόθηκε ένα εκπληκτικό παράδειγμα συμφιλίωσης μέσα στην αντάρα του πολέμου.

Αλέστια: Χωριό της περιοχής των Εσωχωρίων στα νότια του νομού. Έχει υψόμετρο 830μ, 51 κατοίκους και απέχει 85 χλμ από το Καρπενήσι.

Αμπλιανη (Σταυροπήγι): Υψόμετρο 1220μ., 62 χλμ από το Καρπενήσι. Έχει παλιά εκκλησία που φέρεται να χτίστηκε πριν το 1800, με αξιόλογο τέμπλο, ενώ οι κάτοικοί της σύμφωνα με την τελευταία απογραφή φτάνουν τους 187.

Ανατολική Φραγκίστα: Βρίσκεται σε υψόμετρο 680μ. και έχει 274 κατοίκους. Σπουδαία αξιοθέατα της περιοχής είναι η «Φτερόλακκα» και τα εκκλησάκια του «Σωτήρα» (1725) και της «Παναγίας» (1800).

Ανιάδα: Χαρακτηριστικό χωριό της ορεινής Ευρυτανίας. Απέχει 19χλμ από το Καρπενήσι και έχει υψόμετρο 1060μ. Εδώ κοντά υπάρχει και η περιοχή «Αετόβρυση», ένας εξαίρετος τόπος για εκδρομή.

Ασπρόπυργος: 35 χλμ. νοτίως του Καρπενησίου, με 246 κατοίκους και σε υψόμετρο 870μ. βρίσκεται αυτό το όμορφο χωριουδάκι. Υπάρχει σ' αυτό παλιά εκκλησία χτισμένη στα 1771 και η τοποθεσία «Πόλεμος» με απομεινάρια παλιού οικισμού. Το τοπίο είναι πολύ άγριο και αξίζει να το επισκεφθείτε.

Βαλαώρα: Πατρίδα του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, με έντονη κίνηση και πληθυσμό 405 κατοίκων που ασχολούνται με την κτηνοτροφία. Απέχει από το Καρπενήσι 82 χλμ και έχει υψόμετρο 870μ. Σημαντικά και τ α δυο αρχαία κάστρα της, καθώς και οι πανέμορφες περιοχές «Μπουζινίκ» και «Πρατοβούνι» με εξαίσια θέα προς τη λίμνη.

Βελωτά: Μικρό χωριό των Εσωχωρίων. Έχει υψόμετρο 780μ., πληθυσμό 76 κατοίκους και απέχει 35 χλμ. Από το χωριό αυτό καταγόταν ο βουλευτής Παύλος Μπακογιάννης που δολοφονήθηκε το 1989.

Βίνιανη: Ιστορικό χωριό σε υψόμετρο 620μ. στο δρόμο για το Αγρίνιο, 35 χλμ από το Καρπενήσι. Σημαντικό αξιθέατο το ομώνυμο μονότοξο γεφύρι και τα απομενάρια αρχαίου οικισμού στον Αγ. Γεώργιο της παλιάς Βίνιανης. Το όνομα του χωριού προέρχεται από το λατινικό «vinum» που σημαίνει κρασί, λόγω των πολλών και καλών αμπελιών που υπήρχαν εδώ. Έχει 192 κατ.

Βούλπη: Υψόμετρο 660 μ., κάτοικοι 358, απόσταση 66 χλμ. Κοντά στο χωριό υπάρχουν απομεινάρια αρχαίου φρουρίου. Χωμένο στο πράσινο, ένα πανέμορφο ευρυτανικό χωριουδάκι.

Βούτυρο ή Βουτύρο: 9 χλμ από το Καρπενήσι, σε υψόμετρο 820μ και με 173 κατοίκους. Έχει τη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ευρυτανία και την ¶νοιξη θυμίζει ένα μικρό παράδεισο.

Βραγγιανά: Απομακρυσμένο χωριό που άκμασε επί Τουρκοκρατίας με την ονομαστή σχολή του. Εδώ δίδαξε ο σοπουδαίος δάσκαλος Ευγένιος Γιαννούλης, στο εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής, που χτίστηκε στα 1645 περίπου. Εδώ βρίσκεται και η ονομαστή πηγή «Φοντάνα» . Έχει 98 κατοίκους και απέχει 120 χλμ από το Καρπενήσι. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1080μ.

Βράχα: Υψόμ. 900μ. κάτοικοι 169. Ιστορικό χωριό, όπου στη θέση «Κούκια» το 1824 ο Καραϊσκάκης πολέμησε τους Τούρκους. Το εκκλησάκι του Σωτήρα χρονολογείται στα 1660 και σώζονται σ' αυτό σπουδαίες εικόνες και τοιχογραφίες. Απέχει 45 χλμ από το Καρπενήσι.

Γοριανάδες: Προάστιο του Καρπενησιού, 5 χλμ. από την πόλη, σε υψόμετρο 900μ. Στη διασταύρωση που οδηγεί στο χωριό και στη θέση «Μεσαμπελιά», υπάρχει εκκλησάκι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου που χτίστηκε γύρω στα 1850 με ενδιαφέρουσες εικόνες.

Γρανίτσα: Πατρίδα των λογοτεχνών Ζαχαρία Παπαντωνίου και Στέφανου Γρανίτσα. Βρίσκεται σε υψόμετρο 850μ. και έχει 524 κατοίκους. Μεγάλο χωριό με αξιοπρόσεχτη παλιά εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα. Είναι χτισμένο απέναντι στο βουνό «Καλόγηρος» απ' όπου και υδροδοτείται.

Δάφνη: Αρκετά μεγάλο χωριό της Κεντρικής Ευρυτανίας με 302 κατοίκους σε χαμηλό υψόμετρο 580μ. Απέχει 52 χλμ από το Καρπενήσι και υπαρχει εκεί το εκκλησάκι του «Σωτήρα», απομεινάρι παλιού πλούσιου μοναστηριού με εικόνες χρονολογούμενες στα 1785. Γύρω στα 10 χλμ από τη Δόφνη, βρίσκεται η τοποθεσία «Κύφος» στην οποία σώζονται πλήθος ευρημάτων κάποιου οικισμού που η παράδοση λέει ότι καταστράφηκε από μια τρομερή επιδημία πανώλης που ενέσκυψε στα πρώτα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Δερμάτι: 20 κάτοικοι έχουν απομείνει όλοι κι όλοι σ΄αυτο το μικρό χωριουδάκι που βρίσκεται 26 χλμ από το Καρπενήσι και είναι ένας τόπος που μαγεύει με την άγρια ομορφιά του τοπίου του τον επισκέπτη που θα τολμήσει ν' ανεβεί τις κάθετες ανηφοριές που οδηγούν σ' αυτό.

Δομιανοί: Βρίσκεται στην ΒΑ Ευρυτανία, 35 χλμ. από το Καρπενήσι και σε υψόμετρο 550μ. Εδώ γίνεται μεγάλο πανηγύρι στις 15 Αυγούστου οπότε και γιορτάζει το εκκλησάκι της Παναγίας που έχει έξοχες τοιχογραφίες του 1787.

Δομνίστα: Το πρώτο χωριό που συναντούμε στη διαδρομή από Ναύπακτο μέσω Αράχωβας. Παραθεριστικό κέντρο, με πλήθος αρχαιολογικά ευρήματα, βρίσκεται χτισμένο στα 1000μ και έχει 408 κατοίκους. Η αρχαία Φαντίνος βρισκόταν σ' αυτή την περιοχή και τα ερείπιά της περιμένουν τον επισκέπτη να τα ερευνήσει και να τα θαυμάσει.

Δυτική Φραγκίστα: Απ' τα μεγαλύτερα χωριά της Ευρυτανίας με 496 κατοίκους σε υψόμετρο 650μ. Σταυροδρόμι στην πορεία προς τη Δυτ.Ευρυτανία καθώς από εδώ μπορούμε να κατευθυνθούμε προς τα χωριά του Απεράντιου ή να φύγουμε από το νομό προς Αγρίνιο.

Καλεσμένο: Ακολουθώντας το δρόμο για Αγρίνιο και περνώντας τη ράχη «Μπαγκασάκι», φτάνουμε στο Καλεσμένο. Βρίσκεται σε υψόμ. 550μ και απέχει 18 χλμ από το Καρπενήσι. Οι απόδημοι χωριανοί συνεχίζουν να ενισχύουν το χωριό αυτό με τους 119 κατοίκους του και με έξοδά τους έχει ανακαινισθεί ο ναός του. Κοντά στη γέφυρα του Μύγδοβα υπάρχει ο οικισμός Αρωνιάδα όπου και ευρήματα της βυζαντινής περιόδου, λείψανα φρουρίου καθώς και αρχαίοι τάφοι.

Καστανιά: Μικρό χωριό στο νότιο άκρο της Ευρυτανίας, με πολλές καστανιές και καρυδιές και πανέμορφα σπίτια περιτργυρισμένα από πλούσιο πράσινο. Βρίσκεται σε υψόμ.880μ. και έχει 314 κατοίκους που δεν μένουν όμως όλοι στο χωριό όλη τη χρονιά. Απέχει 45 χλμ. και κοντά στο χωριό υπάρχει η σπηλιά της «Αποκλείστρας», όπου στα χρόνια της επανάστασης του ‘21 είχαν καταφύγει πολλές οικογένειες από τον Προυσό. Εδώ τοποθετείται επίσης και το μαντείο του Οδυσσέα.

Καταβόθρα: Υψόμ.880μ., κάτοικοι 83, απόσταση 65 χλμ.Μικρό και εγκατελειμένο χωριό, στα νότια του νομού με πρόσβαση μέσω Προυσού.

Κέδρα: Υψόμ. 710, κάτοικοι 363, απόσταση 108 χλμ. Χωριό του ορεινού όγκου των Αγράφων με κύρια απασχόληση των κατοίκων του την κτηνοτροφία.

Κερασοχώρι: Υψόμ. 1180μ., κάτοικοι 632, απόσταση 40 χλμ. Κεφαλοχώρι των Αγράφων με ζωηρή κίνηση .

Κλαυσί: Ιστορικώτατο χωριό, πιθανόν το αρχαίο Κόλλιο, με πλήθος αρχαιολογικών και μεταχριστιανικών ευρημάτων και χώρων. Βρίσκεται κοντά στο Καρπενήσι σε υψόμ. 790μ. και έχι 258 κατοίκους

Κλειτσός: Υψόμ.780μ., κάτοικοι 485, απόσταση 53 χλμ.Πλούσιο σε βυζαντινούς και Χριστιανικούς θησαυρούς

Κορυσχάδες: Χωριό της Ποταμιάς Καρπενησίου, με πλούσιο ιστορικό υπόβαθρο. Υψόμ. 960μ, κάτοικοι 134.

Κρίκελλο: Αυτό το χωριό έχει υψόμ. 1120μ και 388 κατοίκους. Καταπληκτικό θέρετρο, απέχει από το Καρπενήσι 31 χλμ., που διανύονται μέσα σε μια φανταστική διαδομή. Παηγαίνοντας προς το χωριό, περνάμε από το «Νεραϊδοβούνι», μια εξαίσια τοποθεσία, καθώς και από τα «Κοκκάλια», όπου έγινε μάχη με τους Γαλάτες το 279 π.Χ.

Λεπιανά: Υψόμ. 690μ., κάτοικοι 280. Χωριό του Απεράντιου με γάργαρη πηγή στη θέση Αγ. Δημήτριος και εκκλησάκι με αντικείμενα του 1781 και 1874. Απέχει από το Καρπενήσι 87 χλμ.

Λιθοχώρι: 87 χλμ από το Καρπενήσι και σε υψόμ. 910 μ. οι 295 κάτοικοι του Λιθοχωριού περιμένουν φιλόξενα τον επισκέπτη που θα θελήσει να έρθει στο χωριό τους για να προσκυνήσει τον τάφου του επισκόπου Γρηγορίου που αναπαύεται εκεί από τα προεπαναστατικά χρόνια.

Λημέρι: Υψόμ. 780μ., κάτοικοι 238, απόσταση 70 χλμ. Δροσερό και γραφικότατο ευρυτανικό χωριουδάκι.

Μαραθιάς: Υψόμ.800μ., κάτοικοι 156, απόσταση 39 χλμ. στο δρόμο για Αγρίνιο. Εδώ στις 3-11-1828 έγινε μάχη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων που κατέληξε σε τακτική υποχώρηση των δυνάμεών μας με αρχηγό τον Γάλλο στρατηγό Ντένζελ.

Μάραθος: Πατρίδα του Καραϊσκάκη, σε υψόμ. 890μ. πάνω στα βουνά των Αγράφων. Έχει 136 κατοίκους κι απέχει από το Καρπενήσι 70 χλμ.

Μεγάλο Χωριό - Μικρό Χωριό: Τα δυο πιο φημισμένα τουριστικά χωριά του νομού. Έχουν 33 και 259 κατοίκους αντίστοιχα και η Ιστορία τους είναι μεγάλη.

Μοναστηράκι: Μαζί με το Σύχνικο έχουν 128 κατοίκους. Μια μικρή κοινότητα με δυσανάλογο ιστορικό παρελθόν. Εδώ συνελήφθη ο ήρωσας της κλεφτουριάς Κατσαντώνης στην ομώνυμη σπηλιά, όπου κειτόταν βαριά άρρωστος. Επίσης υπάρχει και η «βρύση του Κατσαντώνη»

Μουζήλο: Μετά το Κλαυσί και κατευθυνόμενοι προς Ανιάδα περνούμε απ' αυτό το χωριουδάκι με τους 154 κατοίκους που έχει υψόμ 860μ.

Μεσοκώμη: Το πιο απομακρυσμένο προς τα ΝΔ του νομού χωριό είναι η Μεσοκώμη. Έχει υψόμετρο 830μ και κατοικείται από 102 άτομα. Το σπουδαιότερο αξιοθέατο είναι το μεγάλο σπήλαιο που υπάρχει στην περιοχή, με αξιόλογους σταλακτίτες και σταλαγμίτες.

Νέο Αργύρι: Το ΒΔ ακρότατο χωριό της Ευρυτανίας. Υψόμ.800μ., κάτοικοι 425, απόσταση 107 χλμ. απ' το Καρπενήσι.

Παλαιοκατούνα: Υψόμ. 850μ., κάτοικοι 525, απόσταση 61 χλμ. Κοντά στο χωριό βρίσκεται το γεφύρι του Μανώλη και μια παλιά εκκλησιά του Αγ. Ιωάννη χτισμένη γύρω στα 1850.

Παλαιοχώρι: Βρίσκεται κοντά στη λίμνη του Αχελώου, στο σημείο όπου είναι και η μεγάλη γέφυρα της Τατάρνας, ένα σημαντικό τεχνικό έργο με άνοιγμα 500μ. Το χωριό έχει υψόμ. 550μ. και κατοικείται από 226 άτομα.

Παπαδιά:

Παπαρούσι: Υψόμ. 660μ., κάτοικοι 108, απόσταση 24 χλμ. Υπάρχει ο ναός της Αγ. Παρασκευής που χτίστηκε το 1885.

Παυλόπουλο: Υψόμ. 780μ., κάτοικοι 134.

Πρασιά: Μεγάλο χωριό της ΒΔ Ευρυτανίας με πλήθος παλιές εκκλησίες σε υψ.760 μ. και 455 κατοίκους. Εδώ και το γνωστό κυπαρίσσι του πατρο - Κοσμά.

Προυσσός: Υψόμ. 920μ., κάτοικοι 441, από Καρπενήσι 33 χλμ. Αξιόλογο χωριό με άγρια ομορφιά και πολύ γνωστό μοναστήρι.

Ραπτόπουλο: Η πολυπληθέστερη μετά το Καρπενήσι κοινότητα του νομού με 982 κατοίκους. Παράγει κτηνοτροφικά και γεωργικά προϊόντα και βρίσκεται σε υψόμ. 880μ. χωμένο μέσα σε καστανιές και έλατα. Πανοραμική η θέα από την κορυφή «Τσούκα».

Σταύλοι :Υψόμ. 1220μ., κάτοικοι 286, που όμως ελάχιστοι μένουν το χειμώνα στο χωριό. Λύγεται ότι εδώ βρίσκονταν οι σταύλοι της αυτοκράτειρας Δομινίκης το 378 μ.Χ.

Στένωμα: Υψόμ. 650μ., κάτοικοι 324, από Καρπενήσι 19 χλμ. Πανέμορφο χωριουδάκι πάνω στον περιφερειακό δρόμο του Βελουχιού

Συγκρέλλος: Υψόμ. 1230μ., κάτοικοι 79, από Καρπενήσι 24 χλμ. Το ψηλότερο χωριό του νομού πνιγμένο στο πράσινο το καλοκαίρι και στα χιόνια το χειμώνα.

Τοπόλιανα: Κότοικοι 308, υψόμετρο 480. Συμπαθητικό χωριό του τ. δήμου Απεραντίων. Νόστιμες ιστορίες λίγονται για τους παλιούς κατοίκους του και τα αστεία πειράγματα που έκαναναν μεταξύ τους. Εδώ κοντά είναι και το γεφύρι της Τέμπλας, που χτισμένο τους τελευταίους αιώνες της Τουρκοκρατίας, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Τριπόταμος: Εύφορο χωριό κοντά στο μοναστήρι της Τατάρνας. Έχει 399 κατοίκους και βρίσκεται σε υψόμετρο 650μ. Στη θέση «Παλιόκαστρο» υπάρχουν απομεινάρια αρχαίου οικισμού και πιθανολογείται ότι εδώ είχε την έδρα της η αρχαία πρωτεύουσα των Απεραντών.

Τροβάτο: Έχει υψόμετρο 1060μ. Είναι δηλαδή ένα ορεινό χωριό των Αγράφων και κατοικείται από 132 άτομα. Απέχει από το Καρπενήσι 115 χλμ. Σώζεται σ' αυτό το μοναστήρι της Παναγίας στο οποίο έμαθε τα πρώτα του γράμματα ο Ευγένιος Γιαννούλης, ο πνευματικός αυτός φωστήρας του γένους.

Φιδάκια: Υψόμετρο 700μ, απόσταση 25χλμ. Ένα πανέμορφο χωριό που μαγεύει με τα παραδοσιακά σπιτάκια και τις κόκκινες στέγες τους τον επισκέπτη. Έχει 50 κατοίκους και κοντά στο χωριό υπάρχουν ίχνη φρουρίου και βρέθηκαν αντικείμενα αρχαίου οικισμού. Πιθανώς η αρχαία Οιχαλία να βρίσκονταν σ' αυτή την τοποθεσία.

Φουρνά: Η Φουρνά, (ή καλύτερα ο Φουρνάς) είναι ο δεύτερος δήμος του νομού Ευρυτανίας. Έχει 734 κατοίκους και βρίσκεται σε υψόμετρο 820μ. Είναι χωριό με μεγάλη ιστορία.

Χελιδόνα: Ένα ακόμη μικρό χωριουδάκι της νότιας Ευρυτανίας, από αυτά που σιγά σιγά χάνονται. Βρίσκεται σε υψόμετρο 630 μέτρων και έχει 93 κατοίκους, ελάχιστοι εκ των οποίων είναι μόνιμοι. Ο δρόμος που οδηγεί σ' αυτό αρχίζει γύρω στα 500 μέτρα πριν τη γέφυρα του Διπόταμου στον Προυσό.

Χόχλια: Χωριό με μεγάλη ιστορική σημασία, στο ανατολικό τμήμα του νομού, και κοντά στον περιφερειακό δρόμο του Βελουχιού γύρω στα 40 χλμ από το Καρπενήσι. Η Χόχλια κατοικείται σήμερα από 77 κατοίκους και βρίσκεται σε υψόμετρο 930μ. Εδώ υπάρχει ο αρχαίος οικισμός στη θέση «Γλά», όπου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αρχαίων αντικειμένων, κτερισμάτων και τάφων καθώς και ένα χάλκινο αγαλματάκι του θεού Διόνυσσου που παριστάνει τον θεό της χαράς στεφανωμένο με κισσό.

Χρύσω: Ένα πανέμορφο, μαζεμένο χωριό της περιοχής των Αγράφων. Είναι κοντά στο Καρπενήσι, μόνο 53 χλμ και σε υψόμετρο 700μ. Κατοικείται από 82 κατοίκους, ενώ σε κάποιο δημοτικό τραγούδι αναφέρεται και ως «η μεγάλη Χρύσω». Έχει πλήθος παλαιών εκκλησιών και ιστορικών μνημείων, καθώς και δυο σημαντικά γεφύρια, χτισμένα πιθανότατα πριν την Τουρκοκρατία..

Ψιανά: Τα Ψιανά είναι ένα χαριτωμένο χωριουδάκι της νότιας Ευρυτανίας γύρω στα 45 χλμ από το Καρπενήσι. Έχει 120 κατοίκους. Κοντά στο χωριό υπάρχει η τοποθεσία «Ζαγορά» όπου βρέθηκαν πιθάρια, πήλινα αγγεία κλπ. Επίσης υπάρχει τείχος κτισμένο με τεράστιες πέτρες, ενδεικτικό κάποιου προχριστιανικού φρουρίου.

Με κλικ πάνω στο εικονίδιο της διαδρομής του πίνακα θα δείτε την οδική διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε Προτάσεις διαμονής, διασκέδασης και αγορών στην Ευρυτανία


Αρχή Σελίδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εξερευνήσεις
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
Στείλτε την προσφορά σας
Καταχώρηση συντεταγμένων
Επισκεψιμότητα καταλυμάτων
Στατιστικά επιχειρήσεων
Στατιστικά Διαφημίσεων
Τηλέφωνα Υπερασ. λεωφορείων
Τηλέφωνα Ναυτιλιακών Εταιριών
Λιμεναρχεία - τηλέφωνα
Site Map
Διαφημιστείτε
Χρήσιμες πληροφορίες
Δρομολόγια
Οροι χρήσης
Προσωπικά δεδομένα
Αντικείμενο ΥπηρεσιώνΕπικοινωνία
Η Εταιρεία
Πείτε μας τη γνώμη σας
Powered by Hotelsline.gr:
 • Παξοί, το διαμάντι του Ιονίου: paxos-island-hotels.com
 • Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλας: palaiosagiosathanasios.com
 • Ορεινή Κορινθία και Τρίκαλα Κορινθίας: trikalakorinthias-hotels.gr
 • Καλάβρυτα και Ορεινή Αχαϊα: kalavryta-hotels.gr
 • Καστοριά: hotels-kastoria.gr
 • Ελαφόνησος Λακωνίας: elafonisos-hotels.gr

 • Created by WebLines© 2000-2012 Hotelsline.gr
  Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του hotelsline.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
  Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια.