Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
Tourist guide of Mikonos
Αρχική Ελλάδα Κυκλάδες Μύκονος Παραλίες
Επιλέξτε στον χάρτη,
την περιοχή που σας ενδιαφέρει

 
Παραλίες της Μυκόνου

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Πανέμορφη παραλία στη βόρεια μεριά του νησιού. Ο τουρισμός έχει αναπτυχθεί σε αυτήν την περιοχή εδώ και πολλά χρόνια και κάθε χρόνο έχει χιλιάδες επισκέπτες. Δεν είναι δύσκολο να βρείτε καταλύματα για διαμονή μια και έχει πολλά ξενοδοχεία και πανσιόν. Στη θάλασσα μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο μπαρ της παραλίας, να ενοικιάσετε ξαπλώστρες κι ακόμη, να δοκιμάσετε τις γεύσεις του νησιού στο εστιατόριο.

ΤΟΥΡΛΟΣ
Αυτή η παραλία είναι επίσης στη βόρεια μεριά της Μυκόνου. Οι επιλογές για διαμονή είναι ποικίλες διότι η περιοχή διαθέτει πολλά ξενοδοχεία και πανσίον. Στην παραλία μπορείτε να βρείτε beach bars, ξαπλώστρες και εστιατόρια. Η παραλία του Τούρλου είναι 2,5 χλμ. μακριά από την πόλη της Μυκόνου.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΜΟΣ
Είναι μια αξιοσημείωτη παραλία. Εάν μένετε στην πόλη της Μυκόνου μπορείτε να πάτε περπατώντας. Εκεί θα βρείτε ένα εκπληκτικό εστιατόριο για το φαγητό σας, μεσημεριανό ή βραδινό.

ΚΟΡΦΟΣ
Αυτή η παραλία είναι κατάλληλη για όσους τους αρέσει το σερφινγκ (surfing). Είναι βόρεια του νησιού και πολύ κοντά στην πόλη.

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μια κοσμοπολίτικη παραλία με μοναδική θέα στο νησί της Δήλου από τα δυτικά. Είναι μόλις 6 χλμ. μακριά από το κέντρο της πόλης. Μπορείτε να πάτε εκεί και με την τοπική συγκοινωνία, η οποία είναι συχνή. Εάν επισκεφθείτε την παραλία του Αγίου Ιωάννη, αξίζει να δείτε και τον ήλιο να βασιλεύει πίσω από τα νησιά Δήλος και Ρένια.

ΟΡΝΟΣ
Υπήνεμη παραλία στη νότια πλευρά του Κόρφου, με συχνή συγκοινωνία να περνάει από εκεί. Η περιοχή έχει πολλά ξενοδοχεία, πανσιον και εστιατόρια. Είναι ιδανική για ψαράδες με μικρές βάρκες. Επίσης, υπάρχει και σχολή καταδύσεων στην παραλία του Όρνου, στην οποία θα βρείτε ακόμη ξαπλωτούρες, beach bars και εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ. Είναι 4 χλμ. μακριά από την πόλη της Μυκόνου.

ΨΑΡΟΥ
Όμορφη, κοσμοπολίτικη, οργανωμένη και αμμώδης παραλία που διαθέτει εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ καθώς και σχολή καταδύσεων. Μόλις 5 χλμ απο την πόλη της Μυκονου και 500 μέτρα μακριά από την παραλία του Πλατύ Γιαλού. Μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε μέρος για διαμονή.

ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ
Ίσως μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, δωμάτια, πανσιον, εστιατόρια και τακτική συγκοινωνία. Μπορείτε να επισκεφθείτε με σκάφος όλες τις νότιες παραλίες: Παράγκα, Καλαμοπόδι, Πλυντρί, Αγράρι και Ελιά. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει θαλάσσια σπορ. Μόνο 4,5 χλμ. από το κέντρο της Μυκόνου.

ΠΑΡΑΓΚΑ
Όμορφη και μικρή παραλία με γλυκιά θέα, που προσφέρει ξαπλώστρες, beach bar και εστιατόρια. Βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία της Αγίας Άννας καθώς και σε ένα από τα δυο οργανωμένα camping του νησιού. Υπάρχει συχνή συγκοινωνία προς την παραλία, ακόμη και μικρές βάρκες.

ΚΑΛΑΜΟΠΟΔΙ "PARADISE"
Πολυσύχναστη παραλία, γνωστή από την εποχή των χίππυς το 1970. Η περιοχή έχει πολλά ξενοδοχεία και πανσιόν, καθώς και οργανωμένο camping. Στην παραλία θα βρείτε ξαπλώστρες, beach bars, εστιατόρια και σχολή καταδύσεων. Είναι 5 χλμ. μακριά από το κέντρο της Μυκόνου.

ΠΛΥΝΤΡΙ "SUPER PARADISE"
Η πιο γνωστή παραλία της Μυκόνου. Ξέφρενα πάρτυ πραγματοποιούνται κάθε μέρα ενώ η παραλία ξεχειλίζει από νέους και έφηβους. Μετά τη δεκαετία του '50, η παραλία καθιερώθηκε για όλους τους VIP's. Το πλήθος, ο εκκεντρισμός και τα κλαμπ είναι ό,τι πρόκειται να συναντήσετε. Μην εκπλαγείτε εάν δείτε και διασημότητες εκεί. Είναι 6,5 χλμ. μακριά από την πόλη της Μυκόνου. Η παραλία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, beach bars και θαλάσσια σπορ. Επίσης, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και πανσιόν για διαμονή. Μπορείτε να την επίσκεφθείτε και με σκάφος από το κέντρο της Μυκόνου.

ΑΓΡΑΡΙ
Άλλη μια όμορφη παραλία, ήσυχη και απομονωμένη. Κατάλληλη για όσους δε συμπαθούν πολύ τα πλήθη. Η παραλία διαθέτει ντουζ, ξαπλώστρες, εστιατόριο, beach bar και θαλάσσια συγκοινωνία.

ΕΛΙΑ
Μια μεγάλη και δημοφιλής παραλία του νησιού. Είναι η τελευταία στάση της συγκοινωνίας που ξεκινά απο την παραλία του Πλατύ Γιαλού. Διαθέτει ντουζ, ξαπλώστρες, εστιατόριο, beach bar και θαλάσσια σπορ. Επίσης, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και πανσιόν για διαμονή. Η απόσταση της από την πόλη της Μυκονου είναι 8 χλμ. και από την Άνω Μεριά μόνο 2 χλμ. Υπάρχει αστική συγκοινωνία.

ΚΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ
Οργανωμένη παραλία με πολλά ξενοδοχεία και πανσίον στη διάθεση σας για διαμονή.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
Δυο όμορφες, ήσυχες, αμμώδεις και μεγάλες παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Ανάμεσα στις δυο παραλίες βρίσκεται η χερσόνησος Διβούνια με ένα μικρό ψαροχώρι. Μπορείτε να πάτε εκεί είτε οδηγώντας είτε με την τοπική συγκοινωνία. Στις παραλίες θα βρείτε ντουζ, ξαπλώστρες, εστιατόρια, beach bars και θαλάσσια σπορ. Επίσης υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και πανσιόν στην περιοχή. Η απόσταση από την πόλη της Μυκόνου είναι 1,5 χλμ. και από την περιοχή της Άνω Μεριάς 3,5 χλμ.

ΛΥΙΑ
Είναι η τελευταία από τις παραλίες στα νότια, όπου μπορείτε να πάτε με αυτοκίνητο. Αξίζει να την επισκεφθείτε για τα κρυστάλλινα νερά της και το ωραίο beach bar που διαθέτει με την εκπληκτική εξυπηρέτηση. Έχει επίσης, ψαροταβέρνες, ξαπλώστρες και ντουζ.

ΦΤΕΛΙΑ
Η παραλία της Φτελιάς είναι ιδανική για surfers. Υπάρχει ένα εστιατόριο εκεί, όπου και μπορείτε να πάρετε το γεύμα σας. Η απόσταση από την πόλη της Μυκόνου είναι 5,5 χλμ.
Αρχή Σελίδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εξερευνήσεις
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΚαταχωρήστε την επιχείρησή σας
Στείλτε την προσφορά σας
Καταχώρηση συντεταγμένων
Επισκεψιμότητα καταλυμάτων
Στατιστικά επιχειρήσεων
Στατιστικά Διαφημίσεων
Τηλέφωνα Υπερασ. λεωφορείων
Τηλέφωνα Ναυτιλιακών Εταιριών
Λιμεναρχεία - τηλέφωνα
Site Map
Διαφημιστείτε
Χρήσιμες πληροφορίες
Δρομολόγια
Οροι χρήσης
Προσωπικά δεδομένα
Αντικείμενο ΥπηρεσιώνΕπικοινωνία
Η Εταιρεία
Πείτε μας τη γνώμη σας
Powered by Hotelsline.gr:
 • Παξοί, το διαμάντι του Ιονίου: paxos-island-hotels.com
 • Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλας: palaiosagiosathanasios.com
 • Ορεινή Κορινθία και Τρίκαλα Κορινθίας: trikalakorinthias-hotels.gr
 • Καλάβρυτα και Ορεινή Αχαϊα: kalavryta-hotels.gr
 • Καστοριά: hotels-kastoria.gr
 • Ελαφόνησος Λακωνίας: elafonisos-hotels.gr

 • Created by WebLines© 2000-2012 Hotelsline.gr
  Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του hotelsline.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
  Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια.