Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
Accommodation in Zakinthos
Αρχική Ελλάδα Επτάνησα Ζάκυνθος Παραλίες της Ζακύνθου 1 Παραλίες της Ζακύνθου 2
Επιλέξτε στον χάρτη,
την περιοχή που σας ενδιαφέρει

 
Παραλίες της Ζακύνθου

Παραλία Λαγανάς
Η πιο κοσμοπολίτικη και γνωστότερη αμμουδιά, καθώς και το σημαντικότερο τουριστικό θέρετρο του νησιού, με μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές παραλίας μήκους 9 χιλιομέτρων. Αποτελεί ένα από τα πιο πολυπληθή και πολυσύχναστα μέρη της Ζακύνθου.
Διαμονή σε ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλλες, επιπλωμένα διαμερίσματα, στούντιος στη Ζάκυνθο Διαμονή στη Ζάκυνθο
Θεωρείται από τις ιδανικότερες περιοχές για τις διακοπές τόσο των νέων αφού υπάρχει έντονη νυκτερινή διασκέδαση, όσο και των οικογενειών λόγω της πληθώρας των επιλογών και της μορφής της παραλίας.
Βρίσκεται στο βάθος του ομώνυμου κόλπου σε απόσταση 9 χιλιομέτρων από την πόλη της Ζακύνθου, με εύκολη πρόσβαση και αρκετές θέσεις στάθμευσης στους γύρω δρόμους, που θα χρειαστείτε αν έρθετε με δικό σας μέσον.
Σήμα κατατεθέν της περιοχής είναι η χελώνα Caretta Caretta, της οποίας η παραλία του Λαγανά είναι ένα από τα μέρη ωοτοκίας και βρίσκεται μέσα στα όρια προστασίας του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου, γεγονός που έχει συμβάλει στην απόφαση για την απαγόρευση της κίνησης των μηχανοκίνητων σκαφών καθώς και τον περιορισμό της ανοικοδόμησης σε ορισμένα σημεία της.
Από καθορισμένα σημεία στην παραλία μπορείτε να επιβιβαστείτε σε μικρά σκάφη για μια βόλτα στον κόλπο του Λαγανά και ίσως δείτε μία θαλάσσια χελώνα.
Σε ελάχιστη απόσταση από την παραλία λειτουργούν πολλά καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, Χάρτης, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεπου "φροντίζουν" για τις αξέχαστες διακοπές σας.
Αν επιλέξετε τα δημόσια μεταφορικά μέσα για την επίσκεψή σας στην παραλία του Λαγανά υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων μα αφετηρία την πόλη της Ζακύνθου.Παραλία Λίμνη Κεριού
Βρίσκεται στην περιοχή Κερί και έχει πάρει την ονομασία της από την λίμνη που υπήρχε εκεί η οποία τώρα έχει αποξηρανθεί.
Η παραλία Λίμνη Κεριού είναι μικρή με βότσαλο και πολλά καταστήματα εστίασης και διασκέδασης. Ακόμη υπάρχει σχολή καταδύσεων και επιχειρήσεις ενοικιάσεως μικρών σκαφών που μπορείτε να ενοικιάσετε για να κάνετε την θαλάσσια βόλτα σας στις σπηλιές της Λίμνης Κεριού και απέναντι στο υπέροχο Μαραθονήσι.
Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Λίμνη Κεριού, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεΜπορείτε ακόμη να επισκευθείτε τις Γαλάζιες σπηλιές, το Μαραθονήσι, μικρές απόμακρες παραλίες καιτον κόλπο του Λαγανά με μικρά καϊκια που κάνουν περιηγήσεις και θα βρείτε στο τέλος της παραλίας στο μικρό λιμανάκι.
Η απόσταση από την πόλη της Ζακύνθου είναι 21 χλμ.


Παραλία Μακρύς Γιαλός
Ησυχη μικρή παραλία με βότσαλο και καθαρά νερά στο βόρειο μέρος του νησιού. Τα νερά είναι βαθιά και δεν ευνοούν τις οικογένειες με μικρά παιδιά, αλλά είναι ιδανική για αυτούς που προτιμούν την ησυχία και το άγριο φυσικό τοπίο.
Διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες καθώς και λίγες ταβέρνες με παραδοσιακά πιάτα.
Μικρές σπηλιές που έχουν σχηματιστεί από την ορμή των κυμάτων πάνω στα ψηλά βράχια, δίνουν Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Μακρύς Γιαλός, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετετην δυνατότητα στους επισκέπτες για εξερευνήσεις ή μοναδικές καταδύσεις.
Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου, με την απόσταση από την πόλη της Ζακύνθου να είναι περίπου 25 χιλιόμετρα.


Παραλία Μαραθία
Το μικρό μέγεθος, τα βοτσαλάκια, τα καθαρά νερά και η ησυχία, χαρακτηρίζουν την παραλία Μαραθία που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Ζακύνθου, κοντά στο Κερί.
Εδώ δεν θα βρείτε ποτέ πολύ κόσμο, όπως επίσης δεν θα βρείτε καταστήματα εστίασης και διασκέδασης γι' αυτό πρέπει να προμηθευτείτε τα απαραίτητα που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας. Θα βρείτε όμως λίγες ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Μαραθία, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεΗ απόσταση από την πόλη της Ζακύνθου είναι 23 περίπου χιλιόμετρα και η πρόσβαση σχετικά εύκολη, με το τελευταίο μικρό κομμάτι της διαδρομής 200 περίπου μέτρων, να πρέπει το διανύσετε με τα πόδια.


Παραλία Μαυράτζι
Βρίσκεται στην περιοχή του Βασιλικού κοντά στην παραλία του Αγίου Νικολάου. Ησυχη, αμμώδης Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Μαυράτζι, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεμε ξαπλώστρες, ομπρέλες και θαλάσσια σπορ.
Ιδανική για παιδιά αλλά και γενικότερα για όποιον θέλει να χαρεί την άμμο και την θάλασσα χωρίς πολύ κόσμο και φασαρία.


Παραλία Μαραθονήσι
Μοναδικός κάτοικος του μικρού νησιού στον κόλπο του Λαγανά είναι η θαλάσσια χελώνα Caretta Caretta, την περίοδο του καλοκαιριού που έρχεται να γεννήσει τα αυγά της.
Εκπληκτικός τόπος με μία πανέμορφη αμμώδη παραλία που εισχωρεί σαν γλώσσα μέσα στη θάλασσα και μία με βότσαλο, στις οποίες το θαλάσσιο μπάνιο είναι πραγματική απόλαυση.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάτε στο Μαραθονήσι είναι να προμηθευτείτε τα απαραίτητα γιατί στο νησάκι δεν επιτρέπεται η λειτουργία καταστημάτων.
Βρίσκεται σε απόσταση ενός μιλίου από το νησί της Ζακύνθου και μπορείτε να το επισκευθείτε με μικρά πλοιάρια που θα πάρετε από τον λαγανά ή από τη παραλία Κεριού. Υπάρχει και η δυνατότητα να έρθετε με μικρό σκάφος που μπορείτε να νοικιάσετε επίσης από τον Λαγανά ή τη παραλία Κεριού ώστε να έχετε την πρόσθετη ευκολία να αποφασίσετε μόνοι σας για τον χρόνο επίσκεψης.
Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Μαραθονήσι, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεΕλαιόδενδρα, πράσινες βελανιδιές, πεύκα και πολύ μάραθος από όπου προήλθε το όνοματου νησιού,καθώς και δύο μικρές θαλάσσιες σπηλιές στολίζουν το Μαραθονήσι, έναν προορισμό που σίγουρα θα πρέπει να έχετε στο πρόγραμμά σας κατά την επίσκεψή σας στην Ζάκυνθο.Παραλία Μπανάνα
Είναι από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού και μία από τις πολλές και όμορφες που υπάρχουν στην περιοχή του Βασιλικού. Η χερσόνησος του Βασιλικού φημίζεται για την φυσική της ομορφιά και το πολύ πράσινο.
Τα πεντακάθαρα νερά της παραλίας και η μοναδική αμμουδιά εγγυώνται για την διασκέδασή σαςΧάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Μπανάνα, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετε και το ευχάριστο μπάνιο σας.
Η πρόσβαση είναι εύκολη και γρήγορη. Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων που συνδέουν την παραλία με την πόλη της Ζακύνθου (απόσταση περίπου 15 χλμ.).


Παραλία Μπούκα
Μικρή παραλία με άμμο, η οποία διαθέτει ρηχά καθαρά νερά, ομπρέλες, ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ. Είναι ήσυχη χωρίς πολύ κόσμο και αποτελεί την λύση αυτών που προτιμούν την ηρεμία για να απολαύσουν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους.
Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Ζακύνθου (περίπου 8 χλμ), δίπλα από την Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Μπούκα, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεπαραλία του Τσιλιβί, από την οποία χωρίζεται με ένα μικρό λόφο.
Σε ελάχιστη απόσταση από την παραλία υπάρχουν ερκετά καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.
Βραβευμένη παραλία με Γαλάζια Σημαία Αφιέρωμα για τις ακτές και μαρίνες στην Ελλάδα βραβευμένες με γαλάζια σημαία


Παραλία Ναυάγιο
Καταπληκτική παραλία με άμμο στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού. Από τις παραλίες και τα μέρη της Ζακύνθου που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα.
Είναι από τις πιο διάσημες παραλίες της Ελλάδας και από τις πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες στον κόσμο.
Οφείλει το όνομά της όπως επίσης και την ένα σημαντικό μέρος από τη φήμη της, στο ναυάγιο του 1982 ενός πλοίου που μετέφερε λαθραία τσιγάρα και ύστερα από την καταδίωξη του λιμενικού, ναυάγησε στα νερά της και στη συνέχεια με την "βοήθεια" των κυμάτων μεταφέρθηκε στην αμμουδιά, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα, προσδίδοντας την δική του ιδιαίτερη πινελιά στο μαγευτικό τοπίο.
Για να κολυμπήσετε στα μοναδικά νερά της θα πάτε μόνο με δικό σας ή μικρά πλοιάρια που μπορείτε να πάρετε από διάφορες περιοχές της Ζακύνθου (πόλη της Ζακύνθου, Αλυκές, Αγιο Νικόλαο Βολιμών, Πόρτο Βρώμη κ.ά.)
Οδικά μπορείτε να φτάσετε μέχριτην πλατφόρμα που υπάρχει ψηλά στα βράχια, με την μοναδικήΧάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Ναυάγιο, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετε θέα της παραλίας, κοντά στο χωριό Αναφωνήτρια.

Περισσότερα για την παραλία Ναυάγιο


Παραλία Ξύγκια
Μικρή, γραφική παραλία με βότσαλο, στην περιοχή Βολίμες με μοναδικά νερά που περιέχουν θειάφι σε μεγάλη αναλογία και έχουν χαρακτηριστική μυρωδιά.
Το θειάφι προέρχεται από τα νερά γειτονικής σπηλιάς και όπως πέφτουν στη θάλασσα δημιουργούν λευκά κομμάτια (φαίνονται σαν λίπη), απ' όπου έχει πάρει και την ονομασία της η παραλία.
Θεωρείται ιδανική για όσους έχουν πόνους στα πόδια και αρθρίτιδες, ακόμη ότι βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Ξύγκια, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεΣτην παραλία δεν υπάρχουν καταστήματα αλλά σε κοντινή απόσταση θα βρείτε αρκετέςταβέρνες.
Η πρόσβαση είναι εύκολη με την απόσταση από την πόλη της Ζακύνθου να είναι περίπου 23 χιλιόμετρα, ενώ θα βρείτε και χώρο στάθμευσης.


Παραλία Πόρτο Βρώμη
Αμμώδης παραλία στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού, κοντά στο χωριό Μαριές και Αναφωνήτρια. Διαθέτει βαθιά και κρυστάλλινα με νερά ενώ η παραλία καλύπτεται από λευκή άμμο. Δεν είναι οργανωμένη και δεν έχει καταστήματα εστίασης, γι' αυτό πρέπει να πάρετε τα απαραίτητα μαζί σας.
Τα μεγάλα βράχια που υπάρχουν γύρω της δίνουν μια ξεχωριστή ομορφιά στο τοπίο που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Στην παραλία Πόρτο Βρώμη έχετε την δυνατότητα να νοικιάσετε βάρκες ή θαλάσσια ποδήλατα ή και ακόμη να επιβιβαστείτε σ' ένα από τα καραβάκια που εκτελούν βόλτες στο Ναυάγιο και τις Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Πόρτο Βρώμη, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεΓαλάζιεςΣπηλιές.
Η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη, με την απόσταση που την χωρίζει από την πρωτεύουσα του νησιού να είναι περίπου 22 χιλιόμετρα.


Παραλία Πόρτο Ζόρο
Η παραλία του Πόρτο Ζόρο βρίσκεται στο νότιο μέρος της Ζακύνθου στην περιοχή του Βασιλικού.
Είναι ήσυχη, αμμώδης με το πράσινο να φτάνει σχεδόν μέχρι τη θάλασσα. Υπάρχουν ξαπλώστρες, ομπρέλες και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.
Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Πόρτο Ζόρο, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεΟι δύο βράχοι μέσα στη θάλασσα, στο άκρο της παραλίας, μαζί με το όμορφο τοπίο, είναι μερικάαπό τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.
Η πρόσβαση είναι εύκολη και 15 χιλιόμετρα την χωρίζουν από την πόλη της Ζακύνθου.


Παραλία Πόρτο Κούκλα
Ιδανική επιλογή για την όμορφη αμμουδιά της, την φυσική ομορφιά της, την πολύ καλή θέα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
Στην παραλία του Πόρτο Κούκλα θα βρείτε ξαπλώστρες, ομπρέλες, μπαρ και ταβέρνες με Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Πόρτο Κούκλα, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεπαραδοσιακά εδέσματα.
Βρίσκεται στον κόλπο του Λαγανά σε απόσταση 10 περίπου χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού.


Παραλία Πόρτο Λιμνιώνας
Βρίσκεται στο δυτικό μέρος του νησιού, κοντά στο χωριό Αγιος Λέων, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την πόλη της Ζακύνθου, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με κρυστάλλινα νερά.
Οι μεγάλες πέτρες κυριαρχούν στο τοπίο της παραλίας, στον μικρό φυσικό κόλπο που αποτελούν Χάρτης, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεένα σύνολο βουνού και θάλασσας, πραγματικά εξαιρετικό.
Η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη με δικό σας μεταφορικό μέσον, ενώ θα βρείτε και χώρο στάθμευσης.


Παραλία Ρόξα
Βρίσκεται κοντά στο χωριό Αγιος Λέων, στο δυτικό μέρος της Ζακύνθου. Φιλοξενείται σε ένα μικρό κόλπο με πεντακάθαρα νερά, ιδανικό μέρος για αυτούς που αγαπούν την ησυχία και ηρεμία.
Γι' αυτούς που διαθέτουν δικό τους σκάφος, υπάρχει η δυνατότητα να αγκυροβολήσουν και ναΧάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Πόρτο Ρόξα, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετε χαρούντην υπέροχη θάλασσα.
Η πρόσβαση δεν είναι πολύ εύκολη και στο τέλος θα χρειαστεί να κατέβετε μερικά σκαλοπάτια για να φτάσετε ως την παραλία.


Παραλία Πόρτο Ρώμα
Ο Ζακυνθινός Αλέξανδρος Ρώμας που ζούσε κοντά στην παραλία, "χάρισε" το όνομά του στην όμορφη αυτή γραφική, αμμώδη παραλία.
Υπάρχουν ξαπλώστρες, ομπρέλες και παραδοσιακά ταβερνάκια με παραδοσιακά και θαλασσινά πιάτα.
Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Πόρτο Ρώμα, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετεΒρίσκεται στην περιοχή του Βασιλικού σε απόσταση 17 χιλιομέτρων με εύκολη πρόσβαση.
Αν διαθέτετε δικός σας σκάφος μπορείτε να επισκευθείτε το Πόρτο Ρώμα και να "δέσετε" στο λιμανάκι στο άκρο της παραλίας.


Παραλία Σεκάνια
Βρίσκεται στην περιοχή του Βασιλικού, Μέσα στα όρια του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου. Τα περισσότερα αυγά (σε ποσοστό πάνω από το 50%) που γεννούν οι χελώνες Caretta - Caretta, γεννιούνται σε αυτή την μικρή παραλία.
Η παραλία των Σεκανίων είναι περιοχή Απολύτου Προστασίας και απαγορεύεται κατά τη διάρκεια όλου του έτους, όλες τις ώρες της ημέρας και κατά μήκος όλης της παραλίας, η πρόσβαση στους επισκέπτες.
Στην περιοχή αυτή επιτρέπεται μόνο η επιστημονική έρευνα και η υλοποίηση εξειδικευμένων εργασιών και μέτρων διαχείρησης, με σκοπό τη διατήρηση των ειδών και φυσικών οικότοπων. Χάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Σεκάνια, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετε
Η πρόσβαση είναι εύκολη και η απόσταση από την πόλη της Ζακύνθου είναι περίπου 18 χιλιόμετρα.


Παραλία Τσιλιβί
Μεγάλη αμμώδης παραλία με ρηχά καθαρά νερά, ιδανική και ασφαλής για τα παιδιά, γεγονός που την καθιστά μία από τις καλύτερες επιλογές για οικογένειες.
Στην υπέροχη αμμουδιά της θα βρείτε μπαράκια, εστιατόρια και επιχειρήσεις θαλασσίων σπορ που συμβάλουν στην συνεχή ανάπτυξή της και την αναγνώρισή της σε ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά θέρετρα του νησιού.
Ακόμη σε μικρή απόσταση από την παραλία, στο κέντρο του οικισμού λειτουργούν πολλάΧάρτης, πως θα πάτε στην παραλία Τσιλιβί, οδικός χάρτης με πληροφορίες, ενδιαφέροντα σημεία, που θα φάτε, που θα μείνετε, τι θα δείτε, τι θα ψωνίσετε καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εστιατόρια.
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από όλες τις περιοχές της Ζακύνθου, ενώ η απόσταση από την πρωτεύουσα του νησιού είναι περίπου 6 χιλιόμετρα.
Βραβευμένη παραλία με Γαλάζια Σημαία Αφιέρωμα για τις ακτές και μαρίνες στην Ελλάδα βραβευμένες με γαλάζια σημαία

Δείτε και τις άλλες παραλίες της Ζακύνθου: Αγιος Νικόλαος στο Βασιλικό, Αγιος Νικόλαος στις Βολίμες, Αγιος Σώστης, Αλικανάς, Αλυκανάς, Αλυκές, Αμούδι, Αμπουλα, Αργάσι, Γέρακας, Δάφνη, Δροσιά, Ιόνιο, Καλαμάκι, Καμίνια και Κρυονέρι.

Με κλικ πάνω στο εικονίδιο της διασρομής του πίνακα θα δείτε την οδική διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε Προτάσεις διαμονής, διασκέδασης και αγορών στη ΖάκυνθοΖάκυνθος. Γνωριμία με την Ζάκυνθο

Αρχή Σελίδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εξερευνήσεις
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΚαταχωρήστε την επιχείρησή σας
Στείλτε την προσφορά σας
Καταχώρηση συντεταγμένων
Επισκεψιμότητα καταλυμάτων
Στατιστικά επιχειρήσεων
Στατιστικά Διαφημίσεων
Τηλέφωνα Υπερασ. λεωφορείων
Τηλέφωνα Ναυτιλιακών Εταιριών
Λιμεναρχεία - τηλέφωνα
Site Map
Διαφημιστείτε
Χρήσιμες πληροφορίες
Δρομολόγια
Οροι χρήσης
Προσωπικά δεδομένα
Αντικείμενο ΥπηρεσιώνΕπικοινωνία
Η Εταιρεία
Πείτε μας τη γνώμη σας
Powered by Hotelsline.gr:
 • Παξοί, το διαμάντι του Ιονίου: paxos-island-hotels.com
 • Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλας: palaiosagiosathanasios.com
 • Ορεινή Κορινθία και Τρίκαλα Κορινθίας: trikalakorinthias-hotels.gr
 • Καλάβρυτα και Ορεινή Αχαϊα: kalavryta-hotels.gr
 • Καστοριά: hotels-kastoria.gr
 • Ελαφόνησος Λακωνίας: elafonisos-hotels.gr

 • Created by WebLines© 2000-2012 Hotelsline.gr
  Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του hotelsline.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
  Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια.