ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 
Αιδηψός. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Αιδηψός Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Βιοτεχνία Γλυκών - Ζυμαρικών
Νομός Νησί: Εύβοια
Πόλις: Αιδηψός
Διεύθυνση: Βυζαντινών Αυτοκρατόρων 8
Τηλέφωνο: 22260.22.319, 22260.24.182
Τηλ. ή Fax: 22260.22.319, 22260.24.182
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Αιδηψός. Χάρτης πρόσβασης με πολλές πληροφορίες και ενδιαφέροντα για την περιοχή Αιδηψός   Βρείτε μας στον χάρτη.
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες
Κοντά στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Δημητρίου, συναντάτε το ομώνυμο ζαχαροπλαστείο μας, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά γλυκά, παγωτά, πρωινό, πρόχειρο φαγητό, καθώς και το ποτό σας. 
Η οικογένεια Δημητρίου ξεκινώντας από το 1930 με το αρτοποιείο της και στη συνέχεια με την βιοτεχνία γλυκών και ζυμαρικών της, προσφέρει μέχρι σήμερα στους Αιδήψιους και τους παραθεριστές, τις γλυκές της δημιουργίες. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με αγνά υλικά και μία δοκιμή θα σας πείσει.
 
Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής της χυλοπίτας και του τραχανά μας, με τις αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες δίνουν ότι καλύτερο στο πιάτο σας. Οι κουραμπιέδες με το φρέσκο βούτυρο, τα λαχταριστά μπακλαβαδάκια και το γαλακτομπούρεκο μας, τα αφράτα κουλουράκια είναι μερικές από τις γλυκές μας απολαύσεις.