ΛΕΝΑ ΑΔΑΜ SOUVENIR
 
Μακρινίτσα - Μακρυνίτσα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Μακρινίτσα - Μακρυνίτσα Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Είδη δώρων, παραδοσιακά σουβενίρ
Νομός Νησί: Μαγνησία
Πόλις: Μακρινίτσα - Μακρυνίτσα
Διεύθυνση: Μακρινίτσα
Τηλέφωνο: 24280.99.435
Τηλ. ή Fax: 24280.99.527

Στην πανέμορφη και γραφική Μακρινίτσα θα συναντήσετε το κατάστημα της Λένας Αδάμ με είδη δώρων και σουβενίρ.
Μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά διακοσμητικά είδη και κάθε λογής όμορφα μικροαντικείμενα θα σας βάλουν στη διαδικασία να μην ξέρετε τι παραγματικά να διαλέξετε.
 
Πήλινες κούπες για τον καφέ σας, πήλινα μαγειρικά σκεύη, κουμπαράδες, ζωγραφιστές κανάτες, καλόγουστα καντηλάκια, διακοσμητικά πιάτα τοίχου, κομπολόγια και πάρα πολλά ακόμα είδη περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά.
Για να κάνετε ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και σε εσάς τους ίδιους, το γραφικό αυτό κατάστημα είναι η ιδανική σας επιλογή.
 
Συνδιάστε την διαμονή σας στη Μακρινίτσα με την υπέροχη αυτή ψυχαγωγία και γεμίστε τις βαλίτσες σας με "πηλιορίτικη ατμόσφαιρα".