ΞΕΝΩΝΑΣ ΧΡΥΣΑ
Αράχωβα - Αράχοβα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Αράχωβα - Αράχοβα Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα
Νομός Νησί: Βοιωτία
Πόλις: Αράχωβα - Αράχοβα
Διεύθυνση: Αράχωβα
Τηλέφωνο: 22670.31.815, 6937.798.831
Τηλ. ή Fax: 22670.31.885
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 3
Ανοικτό: 10-4 Κρεβάτια: 6
Δυνατότητες: Χειμερινές διακοπές - Ενδείκνυται και για Χειμερινές διακοπές Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Πρωινό - Πρωινό
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Αράχωβα - Αράχοβα. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Αράχωβα - Αράχοβα. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Αράχωβα - Αράχοβα  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Αράχωβα - Αράχοβα
Φόρμα Κράτησης
Μια οικογενειακή πανσιόν στην είσοδο της μαγευτικής Αράχωβας από Αθήνα. Είναι φτιαγμένη από εμάς για εσάς με μεράκι και φροντίδα για να νιώθετε ζεστασιά και θαλπωρή. 
Τα δωμάτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, τηλεόραση, ατομικό μπάνιο και δωρεάν ίντερνετ. Υπάρχουν δωμάτια με μπαλκόνι και θέα καθώς και δωμάτια χωρίς θέα τα οποία διατίθενται σε πιο οικονομικές τιμές. 
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Τα δωμάτια βρίσκονται σε τοποθεσία πιο ήσυχη από το κέντρο.
Περπατώντας μόλις 5 λεπτά, φτάνετε στο κέντρο του χωριού και συναντάτε μπροστά σας τα μαγαζιά της Αράχωβας. 
 
Η πανσιόν Χρύσα σας υπόσχεται μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή καθώς επιδιώκουμε την άψογη εξυπηρέτησή σας.
Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται, διατίθεται πλούσιο πρωινό σε ξεχωριστή αίθουσα με τζάκι. 
Διατίθεται αυτόνομο,επιπλωμένο διαμέρισμα σε απόσταση 5 λεπτών από Αράχωβα με το αυτοκίνητο σας,  στο οποίο περιλαμβάνονται δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα (με ηλεκτρική κουζίνα και ψυγείο), μπάνιο, τζάκι και δορυφορική τηλεόραση.
 
Είναι κατάλληλο για δύο ζευγάρια ή μια τετραμελή οικογένεια. Ενδείκνυται για τριήμερα, σαββατοκύριακα και γιορτές.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή