Καλλιθέα Χαλκιδικής. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Καλλιθέα Χαλκιδικής Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Μακεδονία
Νομός Νησί: Χαλκιδική
Πόλις: Καλλιθέα Χαλκιδικής
Διεύθυνση: Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 23740.24.248, 6977.500.878
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 1   Δωμάτια: 10
Ανοικτό: 4-10 Κρεβάτια: 30
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Δέχεται κατοικίδια - Η μονάδα μπορεί να δεχτεί κατοικίδια ζώα κατόπιν συνεννόησης Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Καλλιθέα Χαλκιδικής. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Καλλιθέα Χαλκιδικής. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Καλλιθέα Χαλκιδικής  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Καλλιθέα Χαλκιδικής
Φόρμα Κράτησης
Τα Antonia Studios βρίσκονται στο κέντρο της Καλλιθέας, 200μ. από τη θάλασσα, με θέα το πάρκο του χωριού. Η Καλλιθέα αποτελεί σύγχρονο εμπορικό και κοσμικό θέρετρο, το οποίο χαρακτηρίζεται από μεγάλα ξενοδοχειακά συγροτήματα και παραδοσιακούς ξενώνες.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Σε απόσταση 200μ. από την θάλασσα μπορείτε να απολαύσετε: Θαλάσσιο σκι, Ποδήλατο θαλάσσης, Jet-ski, Windsurfing, Μπανάνα και Κανό.
 
Μαζί με τους φίλους και την οικογένεια σας, ελάτε στην όμορφη Χαλκιδική και απολαύστε το τοπίο, τα παραδοσιακά στοιχεία και τους κατοίκους του.
Τα Antonia Studios διαθέτουν δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια. Παρέχουν στους πελάτες τους: Κλιματισμό, τηλεόραση και κουζίνα
 

Το χαρακτηριστικό των δωματίων είναι η θέα που προσφέρεται. Μπορεί ο επισκέπτης να απολάύσει τον πρωινό του καφέ με συντροφιά τις ομορφιές της φύσης.

Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή