Ελαφόνησος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Ελαφόνησος Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Δωμάτια
Περιφέρεια: Πελοπόννησος
Νομός Νησί: Λακωνία
Πόλις: Ελαφόνησος
Διεύθυνση: Ελαφόνησος
Τηλέφωνο: 27340.61.224, 6988.705.247, 6943.725.151
Τηλ. ή Fax: -
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 4
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 10
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο
Μητρώο ΕΟΤ 093K133K0816400
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Ελαφόνησος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Ελαφόνησος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Ελαφόνησος  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Ελαφόνησος
Τα δωμάτια Froso βρίσκονται στην πανέμορφη Ελαφόνησο και είναι ιδανικά για την ξεκούρασή σας αφού διαθέτουν τις κατάλληλες παροχές για να εξυπηρετούν την κάθε σας στιγμή.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Στα δωμάτια θα βρείτε κλιματισμό, ψυγείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για παρασκευή πρωινού και μαγείρεμα και ευρύχωρες βεράντες. Επίσης η καθαριότητα είναι καθημερινή.
 
Ενα από τα διαμερίσματα είναι δίχωρο 30 τμ, ιδανικό για οικογένειες και διαθέτει καθιστικό με κουζίνα, μπάνιο και ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα.
Σε όλους τους χώρους επικρατούν τα έντονα και ζωηρά χρώματα που φτιάχνουν τη διάθεση και δίνουν ένα ξεχωριστό ύφος στη διακόσμηση.
Βγαίνοντας από τα δωμάτια θα συναντήσετε μια μεγάλη αυλή και κήπο με ελαιόδενδρα.
 
Η πρόσβαση στις γύρω περιοχές είναι πολύ εύκολη. Το λιμάνι της Ελαφονήσου βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση, ενώ οι πασίγνωστες παραλίες του Σίμου και της Παναγίας βρίσκονται μόλις 4,5χλμ απόσταση ή 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα