Καλλιθέα Χαλκιδικής. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Καλλιθέα Χαλκιδικής Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Μακεδονία
Νομός Νησί: Χαλκιδική
Πόλις: Καλλιθέα Χαλκιδικής
Διεύθυνση: Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 6944.837.501, 6984.232.118
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 13
Ανοικτό: 4-10 Κρεβάτια: 30
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Δέχεται κατοικίδια - Η μονάδα μπορεί να δεχτεί κατοικίδια ζώα κατόπιν συνεννόησης Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Barbeque - Η μονάδα διαθέτει εξωτερικό barbeque
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Καλλιθέα Χαλκιδικής. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Καλλιθέα Χαλκιδικής. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Καλλιθέα Χαλκιδικής  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Καλλιθέα Χαλκιδικής
Φόρμα Κράτησης
Τα  studios "FANI HOUSE" βρίσκονται στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, μια περιοχή με πεντακάθαρα νερά και όμορφες παραλίες.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Αποτελούνται από μικρές αυτόνομες κατοικίες όπου η κάθε μία ξεχωριστά, διαθέτει τον δικό της προσωπικό χαρακτήρα και την δική της αισθητική.
 
Διακοσμημένες με έπιπλα μεταξύ του κλασικού και του μοντέρνου, μπορούν και εξασφαλίζουν την ευχάριστη διαμονή του επισκέπτη, παρέχοντας του όλες τις σύγχρονες ανέσεις, χαρίζοντάς του ξεκούραση και ηρεμία.

Παρέχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό με σκοπό να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς.

 
Διαθέτουν: αυτόνομή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμός, τηλεόραση, αυτόνομο μπάνιο και μπαλκόνι με μοναδική θέα.
Στους κοινόχρηστους χώρος θα συναντήσετε barbecue και μεγάλο κήπο, όπου μπορείτε να απολαύσετε κάποιο ελαφρύ γεύμα.
 
Είναι απαραίτητο να σημειωθεί πως πραγματοποιείται καθημερινή καθαριότητα.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα