ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΣΙΟΝ
Μαλάκι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Μαλάκι Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Διαμερίσματα & Δωμάτια
Περιφέρεια: Θεσσαλία
Νομός Νησί: Μαγνησία
Πόλις: Μαλάκι
Διεύθυνση: Μαλάκι
Τηλέφωνο: 24280.94.067, 6938.562.825
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: -   Δωμάτια: 9
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 23
Δυνατότητες: Parking - Η μονάδα διαθέτει parking Κλιματισμός - Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα Τζάκι - Η μονάδα διαθέτει τζάκι στα δωμάτια ή σε ορισμένα από αυτά Θέρμανση - Η μονάδα διαθέτει κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση Κοινωνικός Τουρισμός - Κήπος - Η μονάδα διαθέτει κήπο Barbeque - Η μονάδα διαθέτει εξωτερικό barbeque Πρωινό - Πρωινό
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Μαλάκι. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Μαλάκι. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Μαλάκι  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Μαλάκι
Ο ξενώνας "Αναστασία" βρίσκεται στο παραθαλλάσιο Μαλάκι σε απόσταση 13km από την πόλη του Βόλου. Η περιοχή φημίζεται για την παραλία της καθώς και για τις ψαροταβέρνες που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Ο ξενώνας αποτελείται από 9 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με κουζίνα, ατομικό λουτρό, κλιματισμό και τηλεόραση. Το χειμώνα μπορείτε να περάσετε απολαυστικές ώρες δίπλα στο τζάκι, θαυμάζοντας την
 
υπέροχη θέα από το σαλόνι μας, ενώ το καλοκαίρι να διασκεδάσετε στην παραλία και να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ψυχαγωγίας.
Από το 1988 με συνέπεια παρέχουμε άρτιες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας. Ο ξενώνας βρίσκεται 50 μέτρα από την παραλία, με χώρο πάρκινγκ για τους πελάτες και χώρο αναψυχής για τα παιδιά.
 
Το Μαλάκι βρίσκεται σε κομβικό σημείο, αφού μπορείτε να περιηγηθείτε στις άλλες παραλίες του Παγασητικού κόλπου ή να αναζητήσετε τις ομορφιές των γραφικών χωριών του Πηλίου.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα