Βόλος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Βόλος Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Ξενοδοχεία
Περιφέρεια: Θεσσαλία
Νομός Νησί: Μαγνησία
Πόλις: Βόλος
Διεύθυνση: Τοπάλη 3
Τηλέφωνο: 24210.31.221
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 3   Δωμάτια: 78
Ανοικτό: 1-12 Κρεβάτια: 134
Δυνατότητες: Κλιματισμός - Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Στεγνωτήρας - Στεγνωτήρας μαλλιών Δέχεται κατοικίδια - Η μονάδα μπορεί να δεχτεί κατοικίδια ζώα κατόπιν συνεννόησης Room Service - Πρωινό - Πρωινό
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Βόλος. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Βόλος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Βόλος  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Βόλος
Φόρμα Κράτησης
Το ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είναι δυναμικότητας 78 δωματίων με κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, ατομικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο και τηλεόραση, ενώ για τις ώρες χαλάρωσης στο ισόγειο υπάρχει σαλόνι για καφέ ή ποτό.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Αν ταξιδεύετε στο Βόλο για επαγγελματικό σκοπό ή αναψυχή, το ξενοδοχείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για εσάς, την οικογένειά σας ή τους συνεργάτες σας.
 
Στην καρδιά του Βόλου και λίγα μέτρα από την παραλία θα βρείτε την προθυμία εξυπηρέτησης που αναζητάτε στα ταξίδια σας καθώς και την άνεση κατά την διάρκεια της διαμονής σας.

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή
Δεν υπάρχει Video για αυτό το κατάλυμα