ΑΛΚΙΘΕΑ
Σκάλα Καλλονής. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Λίστα καταλυμάτων της περιοχής Σκάλα Καλλονής Εκτύπωση Σελίδας
Είδος: Δωμάτια
Περιφέρεια: Νησιά Αιγαίου
Νομός Νησί: Λέσβος
Πόλις: Σκάλα Καλλονής
Διεύθυνση: Σκάλα Καλλονής
Τηλέφωνο: 22530.24.181, 22530.22.107
Τηλ. ή Fax:
Κατηγορία: 2   Δωμάτια: 7
Ανοικτό: 4-10 Κρεβάτια: 12
Δυνατότητες: Κλιματισμός - Μίνι μπαρ - Μίνι μπαρ στο δωμάτιο Μπάνιο - Μπάνιο στο δωμάτιο<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Ψυγείο - Ψυγείο στο δωμάτιο ή διαμέρισμα Κουζίνα - Κουζίνα ή πολυκουζινάκι<br>Αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Τηλεόραση - Τηλεόραση στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα Internet  - Παροχή Internet στο δωμάτιο ή στους ειδικούς χώρους Θέα - Η μονάδα διαθέτει χώρους ή δωμάτια με θέα
Ιστοσελίδα: Δείτε την ιστοσελίδα.
Σκάλα Καλλονής. Πλήρης και αναλυτικός κατάλογος με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, παραδοσιακοί ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, βίλες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες, studios, πανσιόν και κάμπινγκ με φωτογραφίες, τηλέφωνα, πληροφορίες και δυνατότητες, στην περιοχή Σκάλα Καλλονής. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις. Λίστα με καταλύματα στην περιοχή Σκάλα Καλλονής  Δείτε όλα τα καταλύματα της περιοχής:
 Σκάλα Καλλονής
Φόρμα Κράτησης
Το ΑΛΚΙΘΕΑ είναι μια μικρή τουριστική μονάδα (2 κλειδιών), αποτελούμενη από ενοικιαζόμενα δωμάτια και studios , πλήρως εξοπλισμένα, στην πλατεία της Σκάλας Καλλονής Λέσβου, μόλις 60 μέτρα από την φημισμένη αμμουδερή παραλία του κόλπου Καλλονής.
  Βρείτε μας στον χάρτη
  Σημεία ενδιαφέροντος
  Πληροφορίες

Αποτελείται από 7 δωμάτια, δίκλινα και μονόκλινα.
Υπάρχει ρεσεψιόν ανοικτή 12 ώρες το 24ωρο, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  και με δωρεάν χρήση internet wi-fi σε όλο το κτίριο, δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους.
 
Πλησίον του ξενώνα μπορείτε να βρείτε καταστήματα με τουριστικά είδη, μίνι μάρκετ, φούρνους και ταβερνούλες, όπου θα απολαύσετε τους παραδοσιακούς τοπικούς μεζέδες.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να φιλοξενήσουμε τους συγγενείς και τους φίλους σας σε περίπτωση γάμου ή βάπτισης στην περιοχή μας.
Στα  μπαλκόνια μας, έχοντας θέα την πλατεία της Σκάλας Καλλονής, το λιμανάκι και τον κόλπο του νησιού, μπορείτε να χαλαρώστε διαβάζοντας ή παίρνοντας το πρωϊνό  σας.
 
Το κατάλυμά  μας λειτουργεί από το 1988, με τελευταία ανακαίνιση την άνοιξη 2017 και  έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλές εταιρίες από το  εξωτερικό και με ελληνικούς οργανισμούς.
Δεν υπάρχει καταχωρημένος τιμοκατάλογος

Δεν υπάρχουν προσφορές την περίοδο αυτή